sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Viikonloppu Keuruulla

Ja taas mentiin Keuruulle viettämään viikonloppua! Nuutti oli sitä mieltä että haluaa nukkua päiväunet ulkona, eikä sisällä, joten köytin sen valjaissa ja flexissä ulkorappusten läheisyyteen ja siinähän oli mukava kylmällä kivellä köllötellä ja vartioida pihaa. Ei ihme, että porukoiden kahta kissaa ei taas montaa kertaa viikonlopun aikana nähty :) Suunniteltiin että rakennetaan lähiaikoina myös pieni tarha pihapiiriin, jossa Nuutti saa sitten hengailla, kun on porukoilla joskus hoidossa niin ei tarvii vahtia, kun veti kerran jo itsensä ulos noista valjaista. Nuutti tapasi  myös viimeinkin sielunkumppaninsa ja juttua riitti peilin edessä lähes puoli tuntia haukkumisen ja hyppimisen merkeissä. On se ton kaverin nähnyt ennenkin, mutta ei varmaan ollut ehtinyt kiinnittää huomiota :D

 
 Sunnuntaina aamu alkoi klo 6:45, kun Nuutti herätti mut patjalta nuolaisemalla varpaita. Käytiin ensimmäisenä hakemassa päivän lehti tienhaarasta ja matkallahan piti pysähdellä kuuntelemaan joka naksausta kun oli muuten maalla niin hiljaista.
Kun lehti oli luettu ja aamukahvit juotu, lähdettiin iskän ja pikkusiskon kanssa Lintusyrjän Harjulle, jossa oli kyllä edelleen aika hienot näkymät. Täällä on käyty monta kertaa niin lapsena, kuin aikuisenakin ja aina on yhtä huimaa :D Kannattaa käydä!
 Harjureissun jälkeen mentiin mökille uimaan. Tai siis Nuutti meni :D
Se näytti tällä kertaa ihan Haisulilta kun tuli järvestä.
 Uinnista seurasi tietenkin pentuhepuli ja ravattiin pitkin poikin pihalla :)

Kotiin kun päästiin, meno oli jo aika väsynyttä. Seuraavan videon jälkeen väsynyt matkaaja painuikin pehkuihin :D


1 kommentti:

  1. Awww :3 Toinen on kyllä niin luttana! Tuo video varsinkin on aivan ihana :)

    VastaaPoista