maanantai 20. lokakuuta 2014

Täällä vartioin MINÄ!


 

Kyllä nyt luulisi rosvojen pelästyvän niin, etteivät yritäkään tähän kämppään murtautua! :D
Askartelin meille siis uuden ovikyltin. Niin on skitson näköinen kaveri, että en itsekään uskaltais.



Sitten kun menee sisälle niin siellä näyttääkin yleensä työpäivän jälkeen tältä. Hurja vahtikoira. Taustalla näkyy Eetvartti-käärme, joka joutui lasin taakse Nuutin muuttaessa meille :D

Vekara oppi viikonloppuna hyppäämään rahin päälle ja siirtymän siitä edelleen sohvalle... Liekö tämä sitten hyvä, vai huono uutinen, aika näyttää.

Kohta se oppii lisää temppuja, sillä ensi viikon maanantaina alkaa PENTUKOULU!! :)
Tänään me käytiin ilman koiraa pentukoulun alkuluennolla. Nuutin koulu on Haukkuvaara, joka sijaitsee Jyväskylän Jyskän kaupunginosassa. Pentukoulussa harjoitellaan tottelevaisuutta ja muita arjessa tarvittavia temppuja. Ensimmäiselle tunnille pitää ottaa jotain hyvää namia, kiinteä talutin ja kaulapanta.
Kyllä Nuutti varmasti nauttii! :)

2 kommenttia:

  1. Toi alemmassa kuvassa oleva lepo tyyli kertoo sen että hän on lapinkoira:) täälä 12,5 lapinkoira poika ja tyyli on pysynyt pennusta saakka samana. Ehkä minä en kuitenkaan ihan vartio koiraksi häntä:) laittais, taitaa vetää puoleensa kaikki kulkijat...Kiitoksia taas upeista sivuista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos! :) Nuutti makaa välillä mitä ihmeellisemmissä asennoissa :D Yleensä tuossa pöydän alla, niinkuin nytkin mun jaloissa.

      Poista