tiistai 17. helmikuuta 2015

Iso rotko jo...

Tää meidän "pentu" alkaa olla jo aika mötkö :D

4 kommenttia:

  1. Hei. Kyllä Nuutti alkaa olla jo tarpeeksi iso pentu koiraksi:) Ei voi enää sanoa pikku pennuksi...Mut tätä kaveria ei vaan voi koskaan kehua liaaksi, on tää todella Kaunis, tai komea kun poika on. Palvelijoille muistutan että muistavat sulostuttaa lapinkoira sivuja aina väillä tän komistuksen kuvilla-Hyvää kevään jatkoa teille.
    -Archie

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Mukava kuulla kivaa palautetta. En viitsi joka päivä sinne ryhmään päivitellä, etteivät heitä pihalle, kun liikaa postailee :D

      Poista
  2. Moikka! Meille myös tulossa kesäkuun alussa suomenlapinkoira uros pentu. MIten teillä meni pentuaika? Sanotaan että lappalaiset on nopeita oppimaan ja fiksuja koiria. :) Mites teillä? Oliko? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eipä tuo mikään mallikoira ole, että vielä on paljon oppimista. Pentuaika meni kyllä tosi hyvin ja vähän liiankin helposti. Ei oltu ihan niin jämäköitä koulutuksessa, kun oli sen verran helppo pentu. Nyt sen kyllä huomaa kun on murrosikä, että ei ihan kaikkia käskyjä aina noudata :D eli pitää olla alusta asti jämäkkä ja päättää mitä koira saa tehdä ja mitä ei ja pysyä siinä. Ja vaikka pikkupentu vaikuttaa kiltiltä ja oppivaiselta niin pitää vaan opetella koko ajan uutta ja toistaa jo opittuja asioita niin jäävät sitten loppuiäksi päähän :)

      Poista