sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Pakkasleikkejä Keuruulla

Keuruulla pakkaskelissä viikonloppua viettämässä.

Lumipallojen jahtaaminen on lempipuuhaa ja Nuutti loikkii lumipenkassa kuin antilooppi :D
Välillä pitää vähän hengästää ja varastaa yksi halko pinosta...
Näytän harvoin hölmöltä, mutta tänään kyllä onnistuin...
Yleensä olen kyllä erittäin edustava.


6 kommenttia:

  1. Voi miten kaunis koira! Ihmettelen vaan tuota, ettei lapinkoirien rotumääritelmään ole hyväksytty sinisiä silmiä. Muuten kun yleensä puhutaan, että lappareissa kaikki värit käy... Nuo siniset silmät on niin hienot! Itselläni on tällä hetkellä vanha cairni ja suunnitelmissa olisi lähitulevaisuudessa hankkia nuorta verta taloon. Lapinkoirista ei ole henk. kohtaista kokemusta, mutta kovasti kiinnostaa :)

    VastaaPoista
  2. Joo näin se vaan on. Meillä ei kyllä ole intoa näyttelyihin lähteä joten meitä se ei haittaa :)

    VastaaPoista
  3. Ihanan näköinen!! Onko sekarotuinen vai värivirheellinen? Jestas kun komee!

    VastaaPoista
  4. Nuutti on ihan puhdasrotuinen suomenlapinkoira, mutta ei kelpaa näyttelyihin koska on siniset silmät. Suomenlapinkoirilla on kyllä muuten kaikki värit sallittuja :)

    VastaaPoista
  5. Hei olen kanssa hankkimassa suomenlapinkoiraa. Saitko kaikki samat paperitkin kuin näyttelyynkelpaavat? Vai onko se myytti että silloin ei rotumääritelmä täyty kun on siniset silmät ja ei voida rekisteröidä rotuun kuuluvaksi?? Minusta se kuulostaa oudolta mutta tälläistä olen kuullut.. Oliko nuutti paljon muita pentuja edullisempi kun ei näyttelyihin pääse?

    VastaaPoista
  6. Hei!
    Sain ihan samanlaiset paperit, joissa on vain merkintä, että ei ole jalostuskelpoinen. Pääsi siis kyllä ihan rekisteriin myös. Pari sataa euroa halvempi hinta.

    VastaaPoista