tiistai 19. elokuuta 2014

Päivä Keuruulla


 Lauantai 16.8.2014

Hullu isäntä lähti Helsinkiin juoksemaan kokonaista maratonia ja me Nuutin kanssa nostettiin kytkintä kohti Keuruuta. Pikkumies on oppinut tosi hyvin matkustamaan autossa ja nukkuikin koko vajaan tunnin matkan takapenkillä omassa turvavyössään.

Päivällä käytiin vanhempieni kanssa rompetorilla/vanhojen autojen näyttelyssä Keuruun Nyyssänniemessä, jossa Nuutti käytti taas luontaista charmiaan ja sai kaikkien päät kääntymään. Näyttelyn, kymmenien rapsutusten ja lässytysten jälkeen suunnattiin äitini kotipaikalle Haapalaan, jossa mummoni jo paistelikin lettuja muurinpohjapannulla. Myös tätini tuli käymään siellä oman Shetlanninpaimenkoiransa Rokin kanssa ja Nuutilla oli kivaa, kun sai telmiä vapaana toisen koiran kanssa :)


Nuuttia ei paljon porukoiden Oliver-kissa kiinnostanut. Kissa sen sijaan oli kauhusta kankea ja murisi uhkaavasti. Lasin takaa tietysti kun ei olisi muuten uskaltanut :D
 


Päivä päättyi vanhempieni mökille, jossa päästiin viimein vähän rentoutumaan rannalle. Uimisesta ei vielä ollut puhettakaan, mutta ehkä vielä joskus :) Olis kiva heitellä lelua veteen Nuutin haettavaksi.
Miten muut olette saaneet koiranne uimaan?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti