sunnuntai 24. elokuuta 2014

Nuutti vs. Uuno

Nuutti kohtasi Uunon ( Isännän siskon Ranskanbulldoggin ) ensimmäistä kertaa Virroilla perjantaina. Tämän parivaljakon on hyvä tutustua hyvissä ajoin, koska ne tulevat usein näkemään ja viettämään pitkiäkin aikoja samassa paikassa.

Alku oli lupaava ja Nuutti alistuikin aika hyvin Uunon tahtoon ja kellahti selälleen sen haisteltavaksi. Sitten alkoikin nujuaminen, jota kesti koko viikonlopun. Ulkona jahdattiin keppiä, sisällä painittiin niin että päät vaan kolisi penkkeihin ja pöydänjalkoihin. Nuutti roikkui välillä rajustikin Uunon lerpattavissa huulissa, mutta isompi kaveri ei onneksi vähästä hermostu. :)

Uunon kesän helteiden viilentymispytty ihmetytti Nuuttia kovasti, mutta se ei viitsinyt mokomaan mennä polskimaan ja turkkiaan kastelemaan. Lopulta se tyytyikin vaan katsomaan ja haukkumaan vierestä :D Ei meillä kaupungissa tälleen...

Pienempänä oli hyvä mennä tuolin tms. alle ja näykkiä sieltä, sillä Uuno ei päässy niin hyvin tassuillaan estelemään hyökkäyksiä. Välillä vedettiin kilpaa purunarua ja sitten taas muuten vaan pyörittiin ympyrää toinen toista jahdaten.

Pieni tauko, kun on ruokaa tulossa ja sitten taas mennään! :)
Sunnuntaina sanottiin Uunolle ja kumppaneille heipat ja lähdettiin ajelemaan kohti Jyväskylää. Poikettiin matkalle Keuruulla taas aiheuttamassa porukoiden kissalle paskahalvaus, sekä mummulla, jossa kohdattiinkin vähän erilainen katti. Miku on niin kova kolli, että se ei luikkinut karkuun vaan liikkui hitaasti, mutta varmasti mihin halusi (Nuutin pomppiessa sen ympärillä). Lopulta koira saikin opettavaisesti nenilleen, kun meni liian lähette sörkkimään kuonoineen. Loppumatka meni tämän kuvan ottamisen jälkeen vintti pimeänä ja kotonakin piti päästä heti pötkölleen. Jalat vaan vipatti ja sätki, kun Nuutti kävi läpi viikonlopun menojaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti